"Terima Kasih kerana membaca Tinta Mawar.. Jangan Segan Datanglah Lagi..."

Wednesday, September 7, 2011

Galeri Gambar: Nur Lembah Pangsun, Hulu Langat Selangor



Batu pun boleh dijadikan hiasan laman....

Map Nur Lembah Pangsun...

Stadium Mini Al-Hambra...
Ini tempat para pengunjung beriadhah...
Akal yang cerdik terhasil dari badan yang sihat 

Ini salah satu dari pakej penginapan yang disediakan oleh pemilik Nur Lembah Pangsun Resort...

Ahlan Wa Sahlan Wa Marhaban Bikum... Welcome.. Selamat datang...

Pemandangan malam yang indah...

Ini adalah  Musollah...

 salah sebuah mini hall yang terletak di Nur Lembah Pangsun...

Pemandangan waktu pagi yang mendamaikan...
Hijau bumi Allah masik terpelihara...
Subhanallah...

Reka bentuk penginapan ala-ala Eropah 

Penginapan ala-ala old english home...

Kalau Ingin suasana "Tidur" yang berbeza, silakan menyewa khemah sahaja..

7 comments:

Miss Afni said...

Rindu nak P Sini ^_^... kawan2 best sini tau =P

SimplySeoul said...

beautiful place^^...byknya tempat nak pegi beraya.

yayqah said...

Wehehee, nice entry, btw keep berblogging yeh. and selamat hari raya *walaupun dah terlambat untuk diucapkan* Oh oh if you dont mind, come visit my blog and be my follower. You got the link yayqah.blogspot.com ^^

Miss Afni said...

SimplySeoul: he he... Cantik an? Hmmm 2 tmpat je p.. balik smnnjung smbung p umah terbuka lg Ngeee


Yaqyah: Selamat hari raya... okay.. I Will Following U ^_^

Anonymous said...

Kak, saya macam berminat untuk mengadakan kem kat sini. saya nak tanya, kalau nak buat tempahan kem ni melalui mana ye?? saya harap akak dpt bantu saya :)

Anonymous said...

Assalamualaikum, saya macm berminat untuk mengadakan kem di sini. kalau nak membuat tempahan tu macam mana ek?? buat secara online atau ke sana?

Anonymous said...

Assalamualaikum, saya macm berminat untuk mengadakan kem di sini. kalau nak membuat tempahan tu macam mana ek?? buat secara online atau ke sana?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...